Evenementen

Drankcatering voor zakelijke bijeenkomsten

Drankcatering voor zakelijke bijeenkomsten

Festibar heeft veel ervaring in het verzorgen van drankcatering van zakelijke evenementen. Geniet samen met collega’s op eigen terrein van een gezellige borrel met stoere aankleding en eventueel toffe foodtrucks!

Hebben jij en je collega’s weleens een bedrijfsevenement georganiseerd? Wij doen het dagelijks! Het organiseren van bedrijfsevenementen behoort tot onze core business. We helpen je graag om jouw ideeën en wensen te vertalen tot een geslaagd event. Hoe leuk is het om samen met collega’s te genieten van hapje en een drankje op eigen terrein? Onze bars plaatsen we namelijk gewoon op locatie. Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Zon of regen, het maakt niet uit! In de zomer staan we lekker buiten en genieten we van de zon. Is er regen voorspeld? Dan zorgen we voor een tent waar we allemaal onder kunnen schuilen. In de winter zetten we vuurkorven neer en regelen we heaters, zodat iedereen het aangenaam warm heeft. Het is tevens mogelijk om binnen in de hal of loods de drankcatering uit te serveren.

Bedrijfsevenementen van A tot Z

Festibar regelt events van A tot Z. In samenwerking met ToetToetFood zijn wij jouw partner in het neerzetten van een geslaagd event. We zorgen samen met jou voor een originele invulling van het event en toveren jullie bedrijfsterrein om in een sfeervolle locatie. 

Er zijn genoeg redenen om een feestje te vieren! Hieronder staan verschillende events die wij organiseren.
Organiseer je een ander event? Neem dan even contact met ons op.

bedrijfsevenementen

Afscheidsborrel voor bedrijven

Bedrijfsuitje

Eerste paal

Drankcatering voor beurs of congres

Jubileumfeest voor bedrijven

Kerstborrel voor bedrijven

Drankcatering voor bruiloft

Merkpromotie op locatie

VrijMibo's

Benieuwd naar onze bars?

Onze verschillende bars zijn geschikt voor iedere locatie. Klein of groot, binnen of buiten.