Eerste paal event

Organiseer een feestje om de eerste paal te vieren!

Het slaan van de eerste paal, daar mag wel even aandacht aan worden besteed! Organiseer een eerste paal event; een gezellige borrel om deze gebeurtenis te vieren. Het ontwikkelen van een nieuw gebouw kost vaak veel tijd. Na al deze jaren van overleg mag dit best gevierd worden. Een mooie gelegenheid om betrokkenen zoals buurtbewoners, gemeente en misschien wel potentiële kopers uit te nodigen. 

Het terrein is vaak lastig te betreden. Maar niet voor onze mobiele bar! Door onze samenwerking met ToetToetFood zijn we flexibel en maken we van elk terrein een event locatie. Samen zorgen wij voor een sfeervolle gebeurtenis. 

Benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen met het organiseren van dit event? Neem vooral contact met ons op. 

drankjes bij een eerste paal event
GT bar
huisgemaakte-limonade
smoothies-op-locatie

Eerste paal slaan

Bij de start van een nieuwbouw project wordt het slaan van de eerste paal vaak gevierd. 

Dit is een spannend moment en daar hoort ook zeker een gezellige viering bij. Festibar organiseert feesten op elke locatie. Dus ook op het nieuwe bouwterrein! Verwen de gasten met ijskoude drankjes zoals bier, wijn of iets fris. Wil je graag proosten met champagne? Geen probleem, wij zorgen voor bubbels! 

Wil je écht uitpakken? Kijk dan eens naar onze verschillende bars. Zo hebben we bijvoorbeeld een tropische cocktailbar, een gezonde smoothiebar of een leuke Gin Tonic bar. Samen overleggen we wat jij graag wil schenken op het event. 

eerste-paal-feestje

Foodtrucks

Festibar is onderdeel van ToetToetFoodHét platform voor het huren van de beste foodtruck voor evenementen in Nederland & België. Wij brengen foodtrucks en foodlovers met elkaar in contact! Dus, wil je naast drankjes ook eten aanbieden op jouw event? Kijk vooral even op de website van ToetToetFood. Hier vind je de leukste foodtrucks voor het event.