Smoothie

Gezonde verse smoothies op locatie!


Offerte aanvragen

Smoothiebar huren

Een smoothiebar huren is perfect voor zomerfeesten of healthy events!

smoothies-op-locatie

Een smoothiebar huren op locatie, dat kan bij Festibar! 

Wil je een keertje iets anders? Kies dan voor onze smoothiebar op locatie. Wij zorgen voor de lekkerste verse sapjes, gemaakt van verschillende soorten groenten en fruit. Dit is niet alleen lekker, maar ook super gezond! Kies bijvoorbeeld voor de aardbei-banaan smoothie. Een heerlijke fruitige smoothie die bijna iedereen lekker vindt. Of wil je gaan voor een echte groene power smoothie? Super gezond en wij maken ‘m extra lekker. Onze bartenders mixen jouw ingrediënten naar keuze en maken een heerlijk drankje. 

De smoothiebar op locatie zorgt gegarandeerd voor succes op congressen of bedrijfsfeesten. 

Smoothies

Smoothiebar huren voor zakelijke evenementen

Een verse gezonde smoothie, daar knapt iedere gast van op!

Op zakelijke evenementen kom je vaak koffiebars tegen, maar waarom kies je niet voor iets anders? Verras jouw gasten met heerlijke verse smoothies. Lekker en gezond! Wil je ernaast toch graag koffie serveren? Dat is natuurlijk ook geen probleem.  Bij ons kun je alle kanten op. Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden, dan kijken we samen wat goed past bij jouw evenement. 


Vraag offerte aan

Zoek je een smoothie foodtruck?

Kijk dan eens op ToetToetFood.
Festibar is onderdeel van ToetToetFood. We regelen graag de gezelligste foodtrucks voor jouw evenement. 

Quality catering

Verser dan vers! Onze smoothies zijn heerlijk gemixt en natuurlijk gezond. 

Eigenlijk zijn er wel 100 soorten smoothies. Wij maken met plezier jouw favoriete smoothie. Als eerste beginnen we natuurlijk met de basis. Het basis ingrediënt is vaak melk of yoghurt. Wil je er echt een feestje van maken? Kies dan voor een bolletje ijs. Hierna kies je voor jouw lievelingsfruit. Bijvoorbeeld banaan, aarbei, mango of kiwi. Hier kun je alle kanten mee op.  Als laatste ingrediënt kun je nog een smaakmaker toevoegen zoals kaneel of vanille. En dan, mixen maar! Uiteindelijk gieten we ‘m in een gezellig glas en kun jij genieten van een ijskoude smoothie.


Vraag offerte aan

smoothiebar-huren

Heb je onze koffiebar al gezien?

Bekijk de koffiebar!