Soort bar

Drankcatering op locatie, een échte festivalbar op eigen terrein!


Vraag offerte aan

Drankcatering op locatie

Festibar regelt de beste drankcatering op locatie

Op zoek naar goede drankcatering? We hebben verschillende soorten bars, die zorgen voor een unieke ervaring. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige limonadebar, een originele Gin Tonic bar of een heerlijke koffiebar. 

Onze bars kunnen aangevuld worden met andere soorten drank zoals bier, wijn en frisdrank. Wil je iets speciaals schenken? We kunnen ook zorgen voor lokale biertjes of champagne. Neem hier contact met ons op voor de mogelijkheden.

Homemade Lemonade

Homemade lemonade bar

Bied je gasten een lekkere verfrissing met onze gezellige limonade bar!

Organiseer je een alcoholvrij feest? Of een bedrijfsuitje met kinderen? De limonadebar is hiervoor perfect! Gasten kunnen zelf hun glaasje ijskoude limonade tappen aan de bar. Ideaal dus voor kinderen. Daarnaast zorgt deze bar voor extra gezelligheid én geeft het sfeer op elk evenement. 


Lees meer

Gin Tonic

Gin Tonic bar

Geniet van verschillende soorten Gin gemixt met heerlijke tonics en bijpassende garnituren.

Let the party beGIN! Festibar biedt de beste drankcatering op locatie. De Gin Tonic bar is dé trend van de afgelopen jaren. Je kunt hier veel verschillende kanten mee op. Wij regelen een ervaren bartender en zorgen voor verse ingrediënten. Wil je meer weten over onze Gin Tonic bar? 


Lees meer

Cocktail

Cocktail bar

Onze cocktailbar zorgt voor een onvergetelijke ervaring!

Maak er een feestje van met onze gezellige cocktailbar! En dan hebben we het niet alleen over het feestje zelf. Onze cocktails zijn zelf ook écht een feestje in een glas. Onze professionele bartenders staan voor je klaar en zetten binnen een handomdraai de lekkerste cocktails op de bar. Lees hieronder meer over onze cocktailbar op locatie. 


Lees meer

Koffie

Koffiebar

Heerlijke verse koffie, gemaakt door een echte barista. Gewoon op locatie!

Wij serveren de lekkerste soorten koffies met onze koffiebar. Zo hebben we bijvoorbeeld lekkere cappuccino’s, sterke espresso’s en romige latte macchiato’s. Daarnaast kunnen ze ook heerlijke zoetigheden verzorgen.

Dus organiseer je een event, waarbij de koffiebar helemaal bij past? Neem dan vooral een kijkje. 


Lees meer

Smoothie

Smoothie bar

Healthy smoothies, gemaakt van heerlijk vers fruit!

Onze bartenders mixen de lekkerste verse smoothies voor jou en jouw gasten. We zorgen voor verschillende soorten groenten en fruit. De smoothiebar is perfect voor bijvoorbeeld congressen of bedrijfsfeesten! Lees hieronder meer over onze smoothiebar


Lees meer

Ben je opzoek naar een foodtruck?

Festibar is onderdeel van ToetToetFood. Hét platform voor het huren van de beste foodtruck voor evenementen in Nederland & België. Wij brengen foodtrucks en foodlovers met elkaar in contact!

Benieuwd hoe wij een feestje maken?

Neem contact met ons op voor drankcatering op locatie.


Contact