VrijMibo voor bedrijven

VrijMibo organiseren voor jouw collega’s? Festibar komt met een mobiele bar op locatie. 

De VrijMibo, ookwel de vrijdagmiddag borrel, is vaak het leukste moment van de week. Organiseer samen met Festibar een gezellige vrijdagmiddag borrel voor jouw collega’s, gewoon op kantoor! Onze mobiele bar is overal te plaatsen. Dus hebben jullie een bedrijfsterrein? Loods? Of kantine? Wij bouwen onze bar op locatie. Sluit samen de week af en proost op het weekend. Tijdens de VrijMibo leren collega’s elkaar nog beter kennen en dat zorgt automatisch voor een goede sfeer op de werkvloer. Daarbij zorgt de het ervoor dat collega’s maandag weer energiek aan de slag kunnen.

Wij hebben verschillende bars die geschikt zijn voor de vrijdagmiddag borrel. Zoals bijvoorbeeld een Gin Tonic bar, cocktailbar of limonadebar. 

vrijmibo
GT bar
huisgemaakte-limonade
smoothies-op-locatie
vrijmibo

VrijMibo organiseren

Ga je een VrijMibo organiseren? Mogen wij je helpen? 

Wat leuk dat je een vrijdagmiddag borrel organiseert! Wij organiseren het hele jaar door events. Zo ook VrijMibo’s. Samen met jou zorgen we voor een unieke borrel. Collega’s genieten van heerlijk ijskoude drankjes gemaakt door onze bartenders. Daarnaast regelen we gezellige aankleding, wat zorgt voor extra sfeer. We kunnen speciale dranken serveren zoals cocktails, Gin Tonics of smoothies. Wil je alleen bier en wijn schenken? Dat is geen probleem. We zorgen ook voor Radlers en Heineken 0.0%, zodat er ook alcoholvrije opties aanwezig zijn. Na afloop van het event ruimen we alles netjes op. 

Heb je specifieke wensen voor de borrel? Laat het ons vooral weten. Samen maken we een drank assortiment voor het feest. 

Foodtruck op locatie?

Wil je ook graag eten serveren op de vrijmibo? Regel een foodtruck!
Festibar is onderdeel van ToetToetFoodHét platform voor het huren van de beste foodtruck voor evenementen in Nederland & België.