Vrijmibo voor bedrijven

De vrijdag middag borrel, of vrijmibo, misschien wel het leukste moment van de week. Lekker de week afsluiten en alle stress van de afgelopen week even los laten. Hoe doe je dat nou beter dan met gezellige collega’s. Zo kan iedereen elkaar beter leren kennen op een informele manier. Daarbij zorgt een goede vrijdagmiddag borrel voor het teamverband onder de collega’s en kunnen ze energiek de volgende maandag weer beginnen.

Wat bieden wij?

Als voor iedereen de werkweek erop zit, gaan wij nog even knallen voor jullie. Bij festibar huur je een bar met personeel. Dan ben je meteen van alle gemakken voorzien. Met onze rijdende bar verzorgen wij de gehele vrijmibo: alle drankjes, een gezellige aankleding en onze horeca toppers schenken alles met liefde voor je in.

De drankjes die geschonken worden kunnen variëren van limonades tot een colaatje zero en van speciaal bier tot lekkere cocktails. Wij bieden een breed assortiment waar voor iedereen wat bij zit. Mocht je toch iets anders willen of specifieke wensen hebben? Bespreek de mogelijkheden met ons!

Met onze rijdende festibar bieden wij flexibiliteit waardoor we iedere locatie om kunnen toveren tot geschikte evenementlocatie. Met de juiste aankleding brengen wij de evenementsfeer naar jullie toe. Je hoeft je dus geen slingers en ballonnen in te kopen en op te hangen, wij maken er een echte evenementlocatie van.

Onze horeca toppers staan  tijdens de vrijmibo helemaal voor u klaar. Zij zorgen dat iedereens hand is gevuld met een drankje naar keuze. Ook zorgen wij dat achteraf alles opgeruimd word, over de troep hoef je je dus ook geen zorgen te maken.  

Met onze jaren aan ervaring kunnen wij van top tot teen zorgen dat jullie vrijdagmiddag borrel tot in de puntjes verzorgt wordt. Hebben we je kunnen enthousiasmeren? Doe dan een aanvraag. Of heb je misschien toch nog wat vragen? Neem contact met ons op!

Wil je extra uitpakken? Boek dan een foodtruck voor een lekker hapje. 

organiseer een vrijmibo bij jou op kantoor en laat toettoetfood de drankcatering regelen