Smoothiebar huren op locatie

Ook eens een keer zin in iets anders? Huur een smoothiebar op locatie! Voor een gezonde boost op jouw (werk)dag. Wij verzorgen de lekkerste sapjes met allerlei verschillende soorten fruit en groenten. Niet alleen lekker, maar ook super gezond! Ga jij voor een mango banaan smoothie? Of ben je meer fan van een groene smoothie? Onze bartenders mixen de ingrediënten die jij uitkiest tot een heerlijk sapje. 

Huur een smoothiebar voor een gegarandeerd succesvol congres of voor een ander evenement. Alles is mogelijk! Verras je werknemers door een keer iets anders dan een standaard bar te huren. 

Genoeg smoothies gehad? Kijk anders eens op ToetToetFood voor een foodtruck met allerlei andere lekkere hapjes!

boek een smoothiebar voor jouw evenement

De ingrediënten van een smoothie zijn meestal ijs, vers fruit en melkproducten. Deze ingrediënten worden in een blender of een speciale smoothiemaker gemixt tot een romige substantie. De naam smoothie komt van het Engelse woord ‘smooth’, wat natuurlijk staat voor glad, effen, voedsel zonder stukjes, wat natuurlijk bedoeling is met een smoothie. Ook bij een smoothie geld er zijn oneindig veel mogelijkheden, je moet dus zelf ontdekken wat je lekker vind. Je kan hierbij rekening houden met de volgende onderwerpen: je lievelingsfruit of groente, het soort vocht wat je er aan toevoegt en eventuele smaakmakers (zoals kaneel of vanille). Zo kan je bijvoorbeeld een smoothie maken met banaan, aardbei, sinaasappelsap en beetje vanille. Wat mensen ook zeggen smoothies zijn gezond, als je er maar gezonde producten aan toevoegt. 

Misschien heb je de trend van de laatste paar jaar wel gezien: een tropisch gekleurde smoothiebowl met rijkelijke topping. De echte foodies kunnen er niet over ophouden. Bij het maken van een smootiebowl wil je ervoor zorgen dat het echt een maaltijd is en geen tussendoortje. Dit kan door bijvoorbeeld noten, havermout of andere superfood er aan toe te voegen, zo wordt je smoothie dikker en kan je het als een soort vla eten. Als je gebruik maakt van bevroren fruit is het net of je je eigen roomijs hebt gemaakt. Hier een suggestie van de lekkerste makkelijke smoothiebowl ooit: 

Ingrediënten: 

– 1 banaan

– 100 gr bevroren ananas

– 30 gr havermout

Voor de topping;

– Amandelen

– Granola

– Chia zaadjes 

Blend alle ingrediënten van de smoothie tot een glad geheel, doe dit in het allermooiste schaaltje strooi de topping er op en viola! Je bent klaar om van je smoothie te genieten.