Bedrijfsuitje op locatie

Origineel bedrijfsuitje

Een origineel bedrijfsuitje op locatie! 

Ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Wat dacht je van een feestje op eigen terrein mét eigen bar. Wij komen met onze mobiele bar op locatie en regelen de lekkerste drankjes. Wij hebben verschillende bars die zorgen voor extra sfeer op jouw event. Denk bijvoorbeeld aan onze Gin Tonic bar, Homemade Lemonade bar of de Cocktailbar. Wil je liever iets anders serveren aan je gasten? Geen probleem. We verzorgen ook bier, wijn, fris of bubbels! 

Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden.

bedrijfsuitje-plannen
GT bar
huisgemaakte-limonade
smoothies-op-locatie
origineel-bedrijfsuitje

Barpersoneel op jouw bedrijfsuitje

Geniet van een bedrijfsuitje zonder zorgen! Ons professionele barteam zorgt voor de lekkerste drankjes. 

Wij nemen jouw zorgen uit handen. Zo regelen we de lekkerste drankjes, gezellige aankleding én zorgen we dat het netjes blijft. Ons team loopt tijdens het event rond om glazen op te ruimen. Daarnaast nemen we toffe aankleding mee om de locatie wat extra sfeer te geven. Denk bijvoorbeeld aan festival verlichting, appelkratten of grote waterkannen. Verder is onze houten bar een echte toevoeging aan het event. De drankjes worden ijskoud geserveerd en het assortiment is geheel aan te passen aan jullie wensen. Vraag vooral naar de mogelijkheden. 

Totale event organisatie

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het organiseren van jullie bedrijfsuitje? Laat ons je helpen bij het organiseren van het totale event!

In samenwerking met ToetToetFood verzorgen wij graag jouw complete event. Jaarlijks organiseren wij meer dan honderd events en hebben hierdoor veel ervaring. Samen met jou bespreken we hoe het event eruit moet komen te zien. Vertel ons daarom al jouw wensen en ideeën, dan maken we er een geslaagd bedrijfsuitje van! Tijdens het event kun jij lekker genieten en wij zorgen dat alles op rolletjes loopt. 

Wil je ook foodtrucks op het event? Bekijk de diverse foodtrucks!  

bedrijfsuitje-op-locatie