Homemade lemonade

De perfecte dorstlesser voor elk feestje!


Offerte aanvragen

Limonade bar huren

Organiseer je een alcoholvrij feest? Of een bedrijfsuitje met kinderen?
De limonade bar is hiervoor perfect!

huisgemaakte-limonade

Onze limonade bar kun je huren voor verschillende soorten feestjes. Naast dat onze limonade de perfecte dorstlesser is op elk feestje, zorgt het ook voor een gezellige sfeer! De gasten worden verwent met heerlijke verse limonade, zelf getapt uit een glazen kan. De kannen zitten vol met bubbelwater, vers fruit en smaakmakers. Denk bijvoorbeeld aan frambozen, citroen, aardbei, munt en rozemarijn. Op de bar staan grote kannen waar gasten zelf hun glas limonade mogen tappen. Wij zorgen ervoor dat de kannen bijgevuld worden en natuurlijk dat de limonade goed koud blijft. De limonade bar is geschikt voor jong en oud

zomerse-borrel

Zomerse borrel

De homemade lemonade bar is ideaal voor een zomerse borrel en voor bedrijfsuitjes met kinderen. 

Tuurlijk is het gezellig om een biertje of een goed glas wijn te drinken, maar soms is iets fris tussendoor wel zo fijn. Gasten kunnen even afkoelen met een heerlijk glaasje ijskoude limonade tijdens het feest. Komen er ook kinderen naar de zomerse borrel? De limonade bar is vooral perfect voor bedrijfsuitjes met kinderen. De kinderen vinden het fantastisch om zelf hun glaasje limonade te tappen en hoeven hierdoor niet te bestellen aan de bar. 

Wil je de limonade bar huren voor jouw evenement? Vraag hieronder een offerte aan. 


Vraag offerte aan

Alcoholvrij feestje

Ben je druk bezig met het organiseren van een alcoholvrij feestje? De homemade lemonade bar is een goed alternatief én geeft een gezellige look.

De limonade bar is te combineren met andere frisdranken. Daarbij kun je denken aan Cola, Sprite, Ice Tea en appelsap. Ga je liever voor een alcoholvrij biertje? Dat valt natuurlijk ook te regelen! Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een ijskoude Radler of een Heineken 0.0%. We maken samen een mooie selectie alcoholvrije dranken voor het feest. Tijdens het evenement staat er een professionele bartender klaar. Bovendien zorgen we dat gebruikte glazen opgeruimd worden én we regelen toffe aankleding. Een feestje zonder alcohol wordt daarmee vooral een feestje zonder zorgen.


Vraag offerte aan

Benieuwd naar onze andere bars?

Bekijk hier bijvoorbeeld onze smoothie bar.

Homemade-lemonade

Onze Homemade Lemonade

Wat maakt onze homemade lemonade nou zo lekker? Nou, dat zullen we je vertellen.

We gebruiken verschillende smaakwaters, zoals citroen, aardbei of ice tea. Deze vullen we aan met vers fruit. Vervolgens voegen we een heleboel ijsblokjes toe, zodat elk glaasje limonade ijskoud is. De kannen zorgen voor een sfeervolle uitstraling en zijn een echte toevoeging voor het feest. Naast de kannen staan limonadeglazen waarmee gasten zelf limonade kunnen tappen. Om je glas limonade helemaal af te maken, voeg je nog een kleurrijk rietje toe. Genieten maar!

Kortom: onze limonade bar is de perfecte toevoeging aan je feestje!

Hulp nodig bij jouw evenement?

Samen met ToetToetFood organiseren wij meer dan 100 evenementen per jaar.
We helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement. Neem hier contact met ons op.