Koffiebar

Heerlijke, verse koffie op locatie.

Koffiebar huren

koffiekar-huren

Wil je een koffiebar huren op locatie? Huur de koffiebar en we komen naar je toe! 

Een koffiebar huren is bij ons geen probleem. Onze bar heeft de lekkerste koffies, cappuccino’s, lattes en espresso’s. De ervaren barista’s doen hun best om een lekker bakje koffie neer te zetten voor jou en jouw gasten. Daarnaast zorgen we ook voor wat lekkers. De koffiebar is perfect voor bijvoorbeeld beurzen, jubileumfeesten of afscheidsfeestjes. 

Wil je meer schenken dan alleen koffie? We kunnen nog veel meer regelen! Zo kunnen we ook zorgen voor wat fris, alcoholische dranken of gezonde smoothies. Laten we samen overleggen wat het best past bij jouw evenement.

Koffiebar huren voor zakelijke evenementen

Organiseer je een zakelijk evenement? Een goede bak koffie mag hierbij zeker niet ontbreken! 

Zeg je zakelijk, dan zeg je koffie. De koffiebar is daarom perfect voor zakelijke evenementen zoals een beurs, congres of presentatie. Wij regelen de áller lekkerste koffie, waar jouw gasten blij van worden. Natuurlijk denken we hierbij aan wat lekkers. Heb je speciale wensen? Laat het ons vooral weten. Dan kijken we naar de mogelijkheden. 

Niet alleen een koffiebar huren?

Zoek je naast een koffiebar ook een organisatie die de gehele catering kan verzorgen? Neem dan vooral eens een kijkje op ToetToetFood.
Festibar is onderdeel van ToetToetFood en we regelen graag foodtrucks voor jouw evenement. 

Barista op locatie

Onze ervaren barista komt gewoon op locatie.

Organiseer je een avondfeest? Wat dacht je dan van koffie als dessert? Met een lekker bakje koffie aan het einde van jouw feest verwen je jouw gasten. We regelen verse koffie, een échte barista en wat lekkers. Onze barista op locatie maakt de lekkerste cappuccino’s, romige lattes en sterke espresso’s. Wil je er nog een likeurtje aan toe voegen? Geen probleem. Laat het ons vooral weten, dan bespreken we de mogelijkheden! 

Zoek je een koffiebar rond de wintermaanden? Dan bieden wij, naast koffie, heerlijke warme chocolade en glüwein. Daarnaast kunnen we ook zorgen voor oliebollen.  

Koffiebar-huren

Nieuwsgierig naar onze andere barren?

Bekijk hier bijvoorbeeld onze smoothie bar: www.festibar.nl/smoothiebar-huren