Kerstborrel voor bedrijven

Verras je collega’s en partners met een kerstborrel op je eigen locatie. Bedrijfsfeesten zijn ongedwongen, verrassend en informeel. Organiseer een kerstfeest of nieuwjaarsborrel in winterse sfeer. Foodtrucks, winterse biertjes, gl├╝hwein en heerlijke gerechten. Wij brengen het Winter Wonder Land naar je kantoor. Het hele event is bij ons in goede handen: aankleding, meubilair en catering. Met onze mobiele bar kunnen we iedere omgeving omtoveren tot een echt winter wonderland. 

Warme versiering en vrolijke gezichten. Winterse dranken en heerlijke gerechten. Festibar zorgt voor de juiste aankleding en professionele bartenders. Wil je ook graag foodtrucks en extra uitpakken? Kijk op onze site voor ons diverse aanbod van foodtrucks die graag jouw gasten komen verwennen met de lekkerste gerechten. Alleen drankcatering? Kies een bar uit voor de lekkerste drankjes 

Geen kerstborrel mogelijk door de corona maatregelen? We kunnen ook een drive thru organiseren voor jouw bedrijf! Neem ook eens een kijkje in onze webshop om jouw zakelijke relaties te trakteren op een dinnerbox voor thuis.

kerstborrel, gluhwein, warme chocomel