Jubileumfeest op locatie

Jubileum bedrijf

Organiseer je een jubileumfeest voor jouw bedrijf? Huur een bar op locatie!

Bestaat het bedrijf binnenkort 25 jaar? Of is er iemand 12,5 jaar in dienst? Dat moet natuurlijk gevierd worden! Maak een feest van deze gebeurtenis met onze mobiele bar op locatie. Vier je het jubileumfeest in een loods? Bij jullie in de kantine? Of bijvoorbeeld buiten op het bedrijfsterrein? Geen probleem, elke locatie is geschikt voor onze rijdende bar. Wij verzorgen de lekkerste drankjes en maken echt een feestje van het jubileum. Zo hebben we bijvoorbeeld een te gekke Gin Tonic bar, een tropische cocktailbar of een homemade lemonade bar. Jij kiest de drankjes en eventueel de lekkere hapjes! Dan zorgen wij voor professionele bartenders en toffe aankleding voor wat extra sfeer. 

jubileumfeest
GT bar
huisgemaakte-limonade
smoothies-op-locatie
jubileumfeest

Jubileumfeest organiseren

Wil je graag een jubileumfeest organiseren? En kun je daar wat extra hulp bij gebruiken? Festibar helpt graag!

Festibar organiseert honderden events per jaar. Wij regelen de gehele organisatie van top tot teen. Naast dat wij zorgen voor een gezellige bar, toffe aankleding en professionele bartenders, zorgen we er ook voor dat alles er perfect bij staat. We toveren jullie bedrijfsterrein om in een geschikte eventlocatie. Zo brengen we het feestje naar je toe en kunnen collega’s genieten van een geslaagd jubileumfeest. We nemen dus graag jouw zorg uit handen, zodat ook jij kan genieten van het feestje. Tijdens het event zorgen wij ervoor dat alles op rolletjes loopt. En na het jubileumfeest zorgen we er natuurlijk voor dat alles netjes opgeruimd is. 

Wil je ook graag eten serveren op het jubileumfeest? Samen met ToetToetFood regelen we de leukste foodtrucks. Collega’s genieten van heerlijk eten en zullen het feestje niet snel vergeten!

Benieuwd naar onze bars?

Wij hebben veel verschillende bars. Neem vooral een kijkje!