Jubileum voor bedrijven

Bestaat het bedrijf 50 jaar? Of is Marion 12,5 jaar werkzaam? Dit jubileum moet gevierd worden en dat gaan we doen ook! Jullie hebben hard gewerkt om deze mijlpaal te bereiken, daar mag dan ook feestelijk op getoost worden.  

Nu is het de vraag hoe je dat gaat doen. Je kan natuurlijk allemaal een kratje bier halen en wat flesjes wijn verzorgen, maar je kan ook wat groter uitpakken. Echt een feest maken van de gebeurtenis. Daarbij moet je over de locatie nadenken. Waar wil je deze gebeurtenis vieren? Je kunt natuurlijk een locatie afhuren, maar ieder bedrijf beschikt al over een geschikte locatie. Denk bijvoorbeeld aan de kantine, bedrijfshal of werkplaats. Het is toch ook veel leuker om een jubileum te vieren bij het bedrijf waar je het voor elkaar hebt geschopt.

Wat bieden wij?

Festibar verzorgt alles van top tot teen. Wij beschikken over een rijdende bar, gezellige aankleding en professionele barkeepers. Jij kiest de drankjes en eventuele hapjes en wij zorgen dat alles er perfect bij staat. Van cocktails tot speciaal bier er is van alles mogelijk.

Door gebruik te maken van gezellige aankleding verbouwen wij jullie bedrijf om tot een geschikte evenement locatie. Met de rijdende bar brengen wij het feest naar je toe. Zo kan het saaie kantoor dienen als sfeervolle dansvloer. Met de juiste drankjes in de hand wordt er getoost op jullie behaalde jubileum.

Wij nemen alles uit handen zodat iedereen zorgeloos van het hard verdiende jubileum kan genieten. Je hoeft dus ook niet bij allemaal andere adressen langs voor bijvoorbeeld een losse bar, personeel en aankleding. Het wordt allemaal door één partij georganiseerd. Daarbij ruimen wij achteraf alles netjes op.  

Wij helpen je graag verder! Dus neem gerust contact met ons op. Of doe gelijk een aanvraag. Als je je nog iets verder wilt oriënteren bekijk dan ons aanbod

boek bij ons drankcatering voor het jubileum van jouw collega