Gin-Tonic Bar op locatie huren

Met Festibar heb je een partner in handen die de juiste invulling geeft aan jouw feestje. Met een gin-tonic bar heb je dé cocktailtrend van de laatste jaren te pakken. Een gin-tonic gaat veel verder dan alleen gin afgieten met tonic er zijn namelijk oneindig veel mogelijkheden. Voor de perfecte gin-tonic heb je maar een aantal dingen nodig: de juiste verhouding, de beste ingrediënten, leuke vrienden of collega’s en het liefst een straaltjes zon.

Een gin-tonic bar is ook goed te combineren met een cocktailbar. Je kunt zelf de combinatie samenstellen om jouw evenement de juiste uitstraling te geven. Frisse gin-tonics zorgen er voor dat het feest al snel los komt en iedereen volop kan genieten.

Elke locatie is anders en daarom zijn wij ook flexibel in het aanleveren van een bar en aankleding. Wij zullen de bar aanpassen aan de locatie en de juiste uitstraling mee geven. Denk bijvoorbeeld ook eens aan appelkratten en vers fruit of mooie kannen met verschillende garnituren om een heerlijk fris gevoel te geven. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor jouw gin-tonic Bar of neem een kijkje op ToetToetFood om behalve een bar ook een mooie foodtruck te boeken. 

drank catering op locatie met glas gin tonic

 

Gin-tonic of de welbekende GT is dé trend onder de drankjes van de afgelopen jaren. De GT’s doen het vooral heel erg goed op warme, zonnige zomerdagen. Dit drankje heeft een hele makkelijke basis, gin afgieten met tonic en garnering, maar toch zijn er duizenden mogelijkheden. Gin wordt vaak gezien als een Engels drankje, maar niets is minder waar. Het komt namelijk van oorsprong uit Nederland! Het is afgeleid van Jenever, die gemaakt wordt van de genièvre, het Franse woord voor de jeneverbes. Genièvre, werd in Nederland verbasterd tot genever en later als jenever. De Engelse hebben dit ingekort tot Gin. Hoewel gin en Jenever dus veel op elkaar lijken is het niet dezelfde drank. Jenever wordt gemaakt van gerst waar gin wordt gemaakt andere granen. 

We beginnen met de gin. De Gin is op te delen in 4 smaken: citrus, zoet, bloemig en kruidig. Als je de gin hebt gekozen die jou het lekkerst lijkt kies je er een bijpassende tonic bij. Hier wordt het interessant. Je moet uit gaan vinden wat jouw favoriete combi is. Daarna kies je de garnering die er het beste bij past, denk bijvoorbeeld aan citroen, komkommer, rozemarijn en noem maar op. Behalve dat de garnering voor meer smaak zorgt ziet het er natuurlijk ook mooi uit.