Gin Tonic

Let the party beGIN!


Offerte aanvragen

Gin Tonic bar huren

Ben je opzoek naar een leuk idee voor een personeelsfeest? Wat dacht je van een Gin Tonic bar!

GT bar

Gin Tonic op locatie

Wil je een Gin Tonic bar huren? Festibar zorgt voor een originele invulling van jouw personeelsfeestje. De Gin Tonic bar is namelijk dé trend van het afgelopen jaar.

Onze Gin Tonic bar op locatie is een echte toevoeging aan het feest en zorgt voor een gezellige sfeer. Je kunt er veel verschillende kanten mee op en zo maak je voor iedere gast een heerlijke GT. Wij bieden verschillende soorten smaken Gin. Denk bijvoorbeeld aan citrus, zoet, bloemig of kruiding. Vooraf maken we maken samen een goede selectie van soorten Gin en verschillende smaken Tonic. Daarnaast zorgen we voor een professionele barman én gezellige aankleding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan appelkratten en vers fruit of mooie waterkannen met verschillende garnituren. Gasten kunnen lekker afkoelen met een glaasje water en de sfeer wordt hierdoor fantastisch.

 

Gin Tonic barman

Een professionele Gin Tonic barman maakt de lekkerste Gin Tonics!

Zoals hierboven al beschreven, zorgen we onder andere voor een professionele Gin Tonic barman. Hij of zij maakt de lekkerste Gin Tonics. Deze heerlijke Gin Tonic bestaat uit de beste ingrediënten met de juiste verhouding Gin en Tonic. Voeg hier nog leuke collega’s of vrienden aan toe, een lekker zonnetje en het feest wordt gegarandeerd een succes! Onze Gin Tonic barman komt niet alleen, hij neemt ook versterking mee. Zij zorgen ervoor dat de lege glazen worden opgeruimd, zodat de feestlocatie netjes blijft en jij geen zorgen hebt.


Vraag offerte aan

gin-tonic-bar-huren
Gin-tonic-barman

Cocktailbar op locatie

Liever cocktails op je personeelsfeest? Bekijk dan eens onze cocktailbar op locatie!

Festibar regelt ook cocktails op locatie. Onze Gin Tonic bar is een goede combinatie met de Cocktailbar. Meer informatie over deze bar vind je hier.
Het is namelijk mogelijk om deze twee te combineren. Kies bijvoorbeeld voor twee soorten Gin Tonics en twee soorten cocktails. Dit maakt het feestje nog wat meer divers en gasten hebben meer keuze. Heb je liever een ander soort drankje als aanvulling? Geen zorgen, we hebben van alles! Hieronder vind je een aantal keuzes.


Vraag offerte aan

Benieuwd naar alle bars?

Klik hier voor het overzicht: www.festibar.nl/drankcatering-op-locatie

Foodtrucks op jouw event

 Festibar is onderdeel van ToetToetFood. Boek de leukste foodtrucks voor jouw event!