Koffiebar huren op locatie

Heb je iets te vieren? Bijvoorbeeld een jubileum of een afscheidsborrel? Of wil jij je collega’s gewoon een lekker bakje koffie aanbieden? Dan ben je hier op de goede plek. Huur een koffiebar en we komen naar je toe. Wij bieden de lekkerste koffies uit een mobiele koffiebar. Natuurlijk zorgen we voor heerlijke zoetigheden voor bij de koffie. Wil jij een romige latte? Een perfect cappuccino? Of een sterke espresso? Onze barista’s doen hun uiterste best om jouw gasten een lekkere opkikker te geven. We denken graag met je mee. 

Behalve een koffiebar op zoek naar een organisatie die de gehele catering kan verzorgen? Neem dan ook eens een kijkje op ToetToetFood voor het boeken van foodtrucks voor je medewerkers. Echt alles uit handen geven? Bij ToetToetFood kun je ook aankleding of bijvoorbeeld tenten huren. 

Op zoek naar een koffiebar rond de wintermaanden? Wij bieden een heerlijk pakket aan met warme chocolademelk, gluhwein en oliebollen

huur een koffiebar bij jou op locatie

Koffie is de meest gedronken warme drank ter wereld. Ga maar eens na overal ter wereld kun je koffie kopen in alle soorten en maten. Vroeger dachten ze dat koffie magische krachten had, daar komt dan ook het koffiedikkijken vandaan. We weten nu dat de cafeïne die in koffie zit voor de oppepper zorgt. Daarbij was het echt een drankje voor de elite groepen. Voor de gewone burgers was het simpelweg niet te betalen. Pas vanaf de 18e eeuw vielen de prijzen in elkaar en kwamen er overal koffiehuizen met de nieuwste barista. 

Koffie wordt gemaakt van koffiebonen die worden verbouwd in landen waar een tropisch klimaat heerst. Na 8 maanden rijpen kunnen de bonen geplukt worden die van groen zijn gerijpt naar een diep rode kleur. Na het plukken worden de bessen in een water bassin gegooid. De rijpe bonen zinken en de onrijpe bonen blijven drijven en meteen verwijderd. Het vruchtvlees wordt verwijderd en de bonen worden gedroogd. Daarna volgt het koffiebranden. De bonen worden in een speciale oven geroosterd tot ze de juiste geur krijgen. Pas daarna worden de bonen gemalen of in zijn geheel verpakt en naar de winkels verstuurd. 

Nu is het de vraag welke koffie drink jij het liefst? Americano, latte macchiato, espresso, cappucino, ristretto, cortado, flat white, lungo, ice cofee, affogato, cold brew, nitro coffee… of misschien zelfs met een smaakje.