beursbar, evenementen, merk promotie

Evenementen voor bedrijven

Hebben jij en je collega’s al eens een bedrijfsfeest georganiseerd? Wij doen het dagelijks! Mogen we je helpen? Het organiseren van evenementen voor bedrijven behoort tot onze core business. Jouw ideeën en doelstellingen vertalen tot een geslaagd event is immers wat wij dagelijks doen.

Hoe leuk kan het zijn als je samen met je collega’s op je eigen terrein kan genieten van een leuke borrel met een stoere aankleding en een aantal toffe foodtrucks. Festibar verzorgt voor jou van A tot Z het event. In samenwerking met ToetToetFood zijn wij jouw partner in het neerzetten van een geslaagd evenement.

Onze bars kunnen we aanpassen aan iedere locatie. Samen met jou zorgen we voor de juiste uitstraling en invulling van het evenement. Combinaties met een gin-tonic bar of homemade lemonades zijn natuurlijk mogelijk. Wil je bovendien naast de lekkere cocktails ook genieten van een heerlijke snack? In samenwerking met ToetToetFood kunnen wij de beste foodtrucks leveren.

Er zijn genoeg redenen om een feest te geven en hieronder zullen we er een aantal vermelden. Mocht je er nog meer weten en er graag 1 wilt organiseren, meldt het ons!

Zon of regen, het maakt allemaal niet uit. In de zomer staan we lekker buiten met z’n allen en als er toch regen is voorspeld dan zorgen we voor een mooie tent waar we allemaal knus onder kunnen schuilen. In de winter zetten we vuurkorven neer en zorgen we door middel van heaters dat iedereen het aangenaam warm heeft. De aankleding kun je ook aan ons over laten. Leuke gekleurde lampen en wapperende vlaggetjes zorgen direct voor de festival uitstraling.

Evenementen voor bedrijven

Welke evenementen hebben wij vaker gedraaid?

  • Bruiloften: zijn echt geweldig om te organiseren. Iedereen is immers in een feeststemming.
  • Merk Promoties: hebben een geslepen organisatie nodig, alles moet leiden tot dat ene moment van presentatie.
  • Congressen: hier draait alles om de planning en een strakke organisatie.
  • Beurs: loopt iedereen langs zonder dat je opvalt of haal je ten gevolge van een strakke bar het maximale eruit.
  • Vrijmibo’s: heerlijk de week afsluiten met je collega`s onder het genot van een lekker drankje en hapje, wij regelen alles.
  • Bedrijfsuitje: na een heerlijke dag vol activiteiten willen afsluiten met een laatste activiteit.
  • Jubileum: na zoveel jaar, eren wie eer toekomt, feestje!
  • Kerstborrel: glühwein en warme choco en mooie winterse gerechten, heerlijk
  • Afscheidsborrel: na jarenlange mooie prestaties moet er natuurlijk geproost worden

Al onze barren, van klein tot groot, zijn geschikt voor iedere locatie, zowel binnen als buiten. Daarnaast zijn de verschillende bars modulair, waardoor bij grote evenementen combinaties met een gin-tonic bar, smoothiebar of een cocktailbar mogelijk zijn. De professionele cocktailshaker zal de lekkerste cocktails maken en uw gasten verwennen. Ons team bestaat uit gastvrije heren en dames die er een onvergetelijke dag van zullen maken. En mocht er tijd en ruimte zijn, dan kunnen jouw gasten de cocktails zelf maken. Dit natuurlijk op advies van de bartender.

Samen met jou zorgen we voor de juiste invulling van het evenement en verzorgen wij een top dag voor iedereen. Wij denken graag met je mee, en indien nodig zullen wij adviseren.

Per 1 januari 2015 is de Werkkostenregeling (WKR) van kracht. Dit houdt in dat evenementen op eigen terrein worden gestimuleerd en, anders dan bedrijfsuitjes, grotendeels onbelast blijven. Festibar kan je helpen te profiteren van de WKR door foodtrucks en andere mobiele catering in te zetten.

Ben je benieuwd hoe wij je evenementen voor bedrijven organiseren op je eigen terrein? Neem dan contact op met ons via: info@festibar.nl, 010-2614199 of via deze link.

Evenementen, Winter food festival met foodtruck