afscheidsborrel voor een collega met drankjes

Afscheidsborrel voor bedrijven

Petra van heeft besloten om een andere carrièreweg in te slaan, Peter gaat met pensioen of Lisa wordt overgeplaatst. Kortom je moet afscheid nemen van een collega. Dit hoeft natuurlijk geen verdrietig afscheid te worden met alleen maar tranen en sentiment. Het wordt juist gewaardeerd als je een feestelijk bedankje houdt voor al die jaren van trouwe dienst. Hoe kan dat nou beter dan met een gezellige afscheidsborrel!

Nou kan je natuurlijk met het gehele bedrijf naar de plaatselijke bowlingbaan om daar een afscheidsborrel drinken, maar denk ook eens aan je eigen omgeving. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. De ‘gewone’ vrijdag middag borrel kan helemaal uitgepakt worden, alle collega’s zijn al aanwezig en je hoeft niet meer na te denken over het bobben naar de specifieke locatie.

Wat bieden wij?

Bij Festibar kan je jouw eigen mobiele bar huren met personeel. Zo toveren wij het iets wat saaie kantoor, bedrijfshal of werkplaats om tot een sfeervolle locatie. Compleet met sfeervolle aankleding en drankjes naar keuze. Bovenal gezellige bartenders die alles van top tot teen verzorgen. Onze bar is plug and play, het personeel professioneel en je hoeft je geen zorgen te maken om de achtergelaten rommel. Wij zorgen dat we alles netjes achterlaten. Met een klein bedankwoordje en een toost met bubbels zet je jouw collega voor de laatste keer echt even in het zonnetje. Die bubbels verzorgen wij uiteraard ook. 

Wij hebben jaren aan ervaring in de event catering. Daardoor kunnen wij jullie helpen met het juiste advies op maat. Wij denken met jullie mee om een afscheidsborrel te creëren die je niet snel zal vergeten. Het enige wat we van jou nodig hebben is de locatie en enthousiasme.

Hebben wij je nieuwsgierig weten te maken voor de afscheidsborrel? Vraag een vrijblijvende offerte aan! Of heb je misschien nog wat vragen? Dan helpen wij je uiteraard graag verder, dus neem gerust contact met ons op. Bekijk het drank assortiment hieronder, wil je toch iets anders er bij? Ook geen probleem, bespreek de mogelijkheden.

Zin in wat lekkers gekregen van al dat dansen? Kijk eens op ToetToetFood en boek een foodtruck om je afscheidsborrel compleet te maken.