Drankcatering voor congres of beurs

Je staat op een beurs of congres, met misschien wel honderden andere bedrijven. Natuurlijk wil je dat jouw stand de aandacht trekt van de bezoekers, hen nieuwsgierig maakt om hen vervolgens te  informeren. Dan moet je wel eerst de aandacht trekken van de bezoekers.

Je wilt dat mensen die langslopen geïnteresseerd zijn in hetgeen dat wordt gepresenteerd. Iemand die interesse toont wordt uiteraard aangesproken, maar wat gebeurt er met de mensen die even kijken en weer doorlopen. Natuurlijk zou je hen ook willen spreken.

Zowel vaste als potentiële klanten staan bij jou bar. Hoe langer ze blijven staan des te meer jij in de gelegenheid bent om te vertellen waar jullie goed in zijn. Of het nu tijdens een beurs of congres is, zo veel mogelijk gasten informeren over jouw bedrijf of nieuwe ontwikkelingen is belangrijk. Met de rijdende bar kunnen wij jouw stand omtoveren in een sfeervolle omgeving.

Met onze opvallende mobiele bar bij je stand val je meer op tussen alle andere stands. Zo kan je de geïnteresseerde bezoeker een drankje aan bieden. Dit is een goede opening om een gesprek te beginnen. Op deze manier creëer je de kans om meer bezoekers te spreken. Dit geeft je de kans om de passanten op een informele manier aan te spreken.

De voordelen van een bar bij jouw stand:

  • Bezoekers staan langer bij jouw stand
  • De combinatie bar en stand geeft extra uitstraling
  • Wij verlagen de drempel voor de passanten

Wat bieden wij

  • Wij trekken de aandacht, maar focussen die op jouw bedrijf
  • Wij zorgen voor de juiste sfeer en aankleding
  • Wij zorgen voor goed personeel zodat u meer tijd heeft voor de bezoekers

Met onze professionele horeca toppers zorgen wij voor een gezellige sfeer waarna jullie een goed gesprek kunnen houden over de inhoudt van het congres. Ons personeel zorgt dat iedereen verzorgd wordt, houdt de boel netjes en helpt achteraf met opruimen.

Ben jij overtuigd dat wij jouw kunnen helpen bij het versterken van jullie bedrijf op een beur of congres? Doe een aanvraag of bespreek de mogelijkheden

beursbar, evenementen, merk promotie