Cocktailbar huren op locatie

Bij Festibar kun je jouw op maat gemaakte mobiele cocktailbar huren! Een cocktail is van origine een feestje in een glas. Door middel van aankleding van de bar en de vlotte bartenders, krijgt je evenement al snel een extra tropisch tintje en geef je direct een boost aan elk feestje. Hoewel een normale bar natuurlijk altijd zorgt voor heerlijke dranken, zorgt een cocktail bar direct voor wat extra beleving. Door een team van vlotte bartenders staan de verfrissende cocktails in een handomdraai voor je klaar. 

Er zijn heel veel verschillende soorten cocktails. Daarom zit er ook voor iedereen wat lekkers tussen en kun je op jouw evenement jouw favoriete drankjes laten serveren. Bekijk de menukaart en laat je inspireren.  

Waar je aan moet denken als je een cocktailbar wilt huren:

– Wat serveer je nog meer aan drankjes?
– We adviseren om het assortiment klein te houden bij grote groepen. Hoe meer keuze in de cocktails, hoe langer de service per gast gaat duren.
– Vergeet niet dat er ook goede mocktails zijn!

Wil je alleen een Gin-Tonic bar huren?

Heb je van al die cocktails ook trek gekregen? Neem dan eens een kijkje op ToetToetFood en boek een foodtruck! 

huur een cocktailbar voor jouw bedrijfsfeest

Wat is een cocktail? Een cocktail is een drankje waar minimaal drie ingrediënten aan toegevoegd zijn waarvan minimaal één alcohol is. Heeft het drankje minder dan 3 ingrediënten wordt het een mixdrankje genoemd. Door de vele opties voor ingrediënten van cocktails zijn er oneindig veel mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan verschillende likeuren fruitsappen en frisdranken. Kenmerkend aan cocktails is dat ze worden geserveerd in speciaal glaswerk. Het klassieke cocktailglas is driehoekig van vorm en staat op een lange steel met voet. Vaak wordt er gewerkt met uitbundige kleuren en tropische versiering. Door deze elementen bij elkaar te voegen heb je echt een feestje in de hand.

Het shaken van een cocktail is echt een vak apart. Ga je bijvoorbeeld je cocktail builden, blenden of wil je hem toch shaken not stirred. Om een bartender te worden zijn er verschillende opleidingen en scholen die de fijne kneepjes van het vak leren. Met de nodige ervaring kun je het ver schoppen in de tender business.