Bruiloft drankcatering

Bar huren bruiloft

Bar huren voor jouw bruiloft? Wij zorgen voor de lekkerste drankjes op locatie

Jullie bruiloft is een dag om de liefde te vieren. Met onze vrolijke bar, professionele bartenders en koude drankjes wordt dit een dag om nooit te vergeten! We serveren op jullie bruiloft heerlijke drankjes en eventueel lekkere hapjes. Vooraf bepalen we samen het drank assortiment voor de bruiloft. Wil je graag iets bijzonders schenken? Bijvoorbeeld een Gin Tonic, cocktails of champagne? Geen probleem! We kunnen ook zorgen voor lokale biertjes of Homemade Limonade. Onze limonade bar is namelijk een heerlijke verfrissing voor de gasten en ook echt een toevoeging aan het feest. Daarnaast is het perfect voor  kinderen, omdat ze de limonade zelf kunnen tappen uit grote kannen. 

Heb je speciale wensen? Neem vooral contact met ons op  voor de mogelijkheden. 

bar-huren-bruiloft
GT bar
huisgemaakte-limonade
smoothies-op-locatie
bar huren bruiloft

Bruiloft feest

Wil je een bruiloft feest organiseren? Festibar neemt jouw zorg graag uit handen. 

Deze dag moet een dag worden om nooit te vergeten. Van elk moment moeten jullie kunnen genieten. Wij helpen graag om jullie bruiloft perfect te maken. Laat ons daarom jullie zorgen uit handen nemen, door een groot deel van de organisatie op ons te nemen. Festibar organiseert evenementen van A tot Z. Met onze creativiteit en ervaring maken we van jullie bruiloft een top dag. We geven persoonlijk advies én regelen de mooiste aankleding. Daarnaast werken we samen met ToetToetFood en regelen we de leukste foodtrucks voor de bruiloft. We maken van jullie bruiloft een echte festival bruiloft! Jullie gasten zullen deze unieke ervaring niet snel vergeten. 

Waarom Festibar?

Festibar organiseert meer dan 100 events per jaar. Ons team van experts helpt graag bij de organisatie van jouw event. Je festival bruiloft regelen door Festibar heeft zo zijn voordelen: 

  • Ruime ervaring bij het organiseren van festival bruiloften
  • Persoonlijk advies over jullie feestje
  • Eén contactpersoon voor coördinatie en vragen
  • Drank, eten en aankleding onder 1 dak
  • Bar huren bruiloft op elke locatie
  • Eén overzichtelijk offerte en factuur
  • Uitgebreide kennis van het aanbod gerechten van de foodtrucks
festival-bruiloft