Afscheidsborrel op locatie

Afscheidsborrel voor bedrijven

Ga je afscheid nemen van een collega? Hij of zij verdient natuurlijk een afscheidsborrel om nooit te vergeten. 

Afscheid nemen hoeft geen verdrietige gebeurtenis te zijn. Organiseer bijvoorbeeld een gezellige afscheidsborrel om jouw collega in het zonnetje te zetten. Hiervoor hoeven jullie niet op stap, dit kan gewoon op eigen terrein! Waarom zou je moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? 

afscheidsborrel
GT bar
huisgemaakte-limonade
smoothies-op-locatie
afscheidsfeest-organiseren

Afscheidsborrel op locatie

Wat wij bieden op een afscheidsborrel? Veel lekkere drankjes, een heleboel gezelligheid en een feestje zonder zorgen!

Bij Festibar kun je jouw eigen mobiele bar huren op locatie. Wij toveren jouw kantoor, bedrijfsterrein of loods om in een sfeervolle locatie. Dit is compleet met toffe aankleding en drankjes naar keuze. Bovendien hebben wij gezellige bartenders die alles van top tot teen verzorgen! Naast dat wij de drankjes regelen, zorgt ons professionele team ervoor dat de locatie opgeruimd blijft. Zo kunnen jullie zorgeloos genieten van een gezellige afscheidsborrel. 

Met onze jaren ervaring in de event catering, geven we jouw het juiste advies op maat. Wij denken mee om een afscheidsborrel te organiseren om nooit te vergeten! 

Afscheidsfeest

Wil je écht uitpakken voor een afscheidsfeest? Laat ons je helpen bij het organiseren van het totale event!

Organiseer jij een afscheidsfeest voor jouw collega? En kun je hierbij wat extra hulp gebruiken? Festibar helpt je graag bij het organiseren van het totale feest. We regelen de aankleding, zorgen voor een échte festivalsfeer en nemen hierbij jouw zorg uit handen. Wil je naast een drankje ook wat te eten aanbieden? Samen met ToetToetFood kunnen we zorgen voor de leukste foodtrucks. Denk bijvoorbeeld aan een sfeervolle burgertruck, pizzatruck of een ijstruck. Dit maakt het feest helemaal compleet.

Samen zorgen we voor het afscheidsfeest dat jouw collega heeft verdiend!

afscheidsborrel-organiseren

Benieuwd naar onze bars?

Wij hebben veel verschillende bars. Neem vooral een kijkje!